Engly-Bornholm
Velkommen til Engly-Bornholm > Madarbejderen

Madarbejderen

Madarbejderen er en af aktiviteterne under Engly-Bornholm, og har som målsætning, at være den fleksible konsulentvirksomhed, som gør livet lettere for fødevarebranchen. En del opgaver løses i samarbejde med andre rådgivningsvirksomheder eller videns institutioner som f.eks. DTI Fødevareteknologi og KU-LIFE Institut for Fødevarevidenskab

Produkter

Madarbejderen er en konsulentvirksomhed, hvis ydelser er lige så forskellige som kunderne. Derfor bliver alle opgaver "syet efter mål", så kontakt Madarbejderen, hvis du vil have noget, der passer nøjagtigt til din virksomhed, forening eller institution.

Autorisationer - Deklarationer - Egenkontrol - Økologi

Alle fødevarevirksomheder skal godkendes, registreres eller autoriseres hos Fødevarestyrelsen. Madarbejderen kan stå for kontakten til den lokale fødevareregion - og kan naturligvis også klare papirarbejdet!

Madarbejderen udarbejder individuelt tilpassede egenkontrolprogrammer, rådgiver om økologisk drift og produktion i fødevarevirksomheder og institutioner.

Produktudvikling

Madarbejderen gennemfører eller deltager i produktudvikling og kan udarbejde deklarationer og etiketter til det færdige produkt.

Kurser, foredrag og Madturisme

Madarbejderen designer og afholder kurser - f.eks. hygiejnekurser - tilpasset den enkelte virksomhed, forening eller institution.

Madarbejderen planlægger og afholder også foredrag, temamøder eller workshops om mad, miljø, økologi og meget andet.

Madarbejderen arrangerer oplevelsesture på Bornholm, hvor de gode råvarer følges fra jord til bord - fra bedækning til bespisning -  med besøg hos dem, der har fingrene i maden.

Turene arrangeres på bestilling og udfra hver enkelt gruppes lyst og muligheder.

Priser

  • Produktion  af f.eks. egenkontrol, rapporter, deklarationen 495,- kr. pr time
  • Vejledning  og deltagelse i møder, workshops o.l. 295,- kr. pr time
  • Telefon  konsultation eller rådgivning  kr. 195,- pr påbegyndt ½ time
  • Andet  i henhold til tilbud

Undermenu